Rezept: Geschmackvoll Sauerkraut á la Oma - Außergewöhnlich!

Sauerkraut á la Oma. It should be cooked to a "dry, but juicy stage" with the kraut itself being moist with no soupy sauce around it. In order to get it like this, the well-drained sauerkraut is sautéed first in hot fat.; A little water or broth is then added and it is then cooked very slowly, adding extra liquid only if needed. The Oma, referred to here, is the mother of The Austrian Sweet Tooth.

Sauerkraut á la Oma Measure ½ cup of liquid and reserve. Put the drained sauerkraut into a large bowl. Add ½ cup reserved sauerkraut liquid and oil. Mutter. Sauerkraut á la Oma kann von Anfängern zubereitet werden. Dafür stellen wir verschiedene Hausmannskostrezepte für Anfänger zur Verfügung, die Sie ausprobieren können. Keine Sorge, einige dieser Rezepte sind sehr einfach zuzubereiten und zu Hause zu üben. Du kannst haben Sauerkraut á la Oma using 5 zutaten und 4 zubereitung. So erreichen sie das.

Zutaten von Sauerkraut á la Oma

  1. Bereiten 500 g von Sauerkraut mit Möhren und Kümmel.
  2. Bereiten 100 g von frische Blutwurst.
  3. Sie brauchen 100 g von frische Leberwurst.
  4. Notwendigkeit 3 von Kartoffeln.
  5. Notwendigkeit 200 ml von Wasser.

Season with freshly ground pepper and salt if required. In America, German Sauerkraut is often thought of as a condiment on top of hot dogs or bratwurst. In Germany however, in the Alsace Region of France, and in several Eastern European countries, the Sauerkraut is more than a condiment or side dish, it is the main dish! Transfer the sauerkraut mixture to a large saucepan.

Sauerkraut á la Oma Schritt

  1. Frische Blut- und Leberwurst schälen und in Scheiben schneiden. Verrühren. Sauerkraut hinzufügen. Mit 200ml Wasser 10 Minuten im Schnellkochtopf, Stufe 2 kochen..
  2. Drei Tage hintereinander immer mal erwärmen und verrühren..
  3. Am Esstag drei Kartoffeln schälen und ganz fein reiben. Und unterrühren. Somit bindet sich die Flüssigkeit..
  4. Guten Appetit!.

Add the apple, bay leaf, sugar, and wine. Add a little water, or additional wine, if the mixture begins to dry out. Place the smoked pork chops or the. How to make Homemade Sauerkraut in a Crockpot. All you need to prepare Homemade Sauerkraut is white cabbage, salt, and a crockpot.

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