Wie man Köchin Unglaublich Apfelstrudel - Schmecken Garantiert Allen!

Apfelstrudel. The apfelstrudel regularly served at the hotel is made with very basic phyllo pastry — just flour, salt, water, and a tablespoon of oil. The filling is also a simple one; made with sweet apples, not tart ones, combined with breadcrumbs, raisins soaked in rum, and a pinch of cinnamon. Fold the pastry lengthwise around the mixture.

Apfelstrudel Spread the apples over the breadcrumbs. Fold in the side-ends of the dough. Using the towel, roll the dough, starting at the apple-topped end all the way. Willkommen Mama. Apfelstrudel sehr gut geeignet, um mit der Familie und Verwandten zu essen. Dafür stellen wir verschiedene Hausmannskostrezepte für Anfänger zur Verfügung, die Sie ausprobieren können. Keine Sorge, einige dieser Rezepte sind sehr einfach zuzubereiten und zu Hause zu üben. Du kannst kochen Apfelstrudel using 10 zutaten und 4 zubereitung. So kochst du das.

Zutaten von Apfelstrudel

  1. Notwendigkeit von Teig nach eigener Wahl.
  2. Bereiten von Dieses Rezept ist mit Kuchenteig gemacht. Blätterteig eignet sich auch gut..
  3. du musst 600 g von Äpfel.
  4. Benötigen 50 g von Sultaninen.
  5. Brauchen 2 EL von Porto, Rum oder Apelsaft.
  6. Notwendigkeit 1 von Zitrone.
  7. Bereiten 4 EL von Zucker.
  8. Bereit 1 TL von Zimt.
  9. du musst 4 EL von gemahlene Mandeln.
  10. Bereiten 1 von Ei.

Then gently roll the strudel onto a sheet of parchment paper with the seam-side down. Pile the apple filling on top of the breadcrumbs. Use a slotted spoon so the liquid stays in the bowl. Apfelstrudel Apple Strudel is one of the most popular Austrian dishes.

Apfelstrudel Schritt für Schritt

  1. Sultaninen in Porto einweichen für ca. 1/2 Std. Zitrone 🍋 ausdrücken. Äpfel schälen, in dünne kleine Scheiben schneiden und mit dem Zitronensaft mischen..
  2. Die geschnittenen Äpfel, Sultaninen, Mandeln, Zimt und Zucker mischen..
  3. Teig in der Hälfte mit der Füllung belegen, dann zuklappen. Mit Ei einpinseln und mit dem Messer einschneiden..
  4. Im Ofen bei 200 Grad 45 min. backen..

You can enjoy it as a warm or cold dessert but also as a wonderful pastry accompanying tea or coffee. The success of this sweet pastry dream with juicy filling lies in the rich ingredients: tasty apples, raisins, chopped nuts and fragrant cinnamon. This old-fashioned, traditional Viennese apple strudel (Altwiener apfelstrudel) recipe contains simple ingredients, like apples, raisins, sugar, and cinnamon and is encased in a thin sheet of unleavened dough. Line a baking sheet with parchment paper and set aside. In a large bowl, combine the apples, lemon juice, vanilla, sugar, cinnamon, flour and raisins.

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