Königsberger Klopse. Authentic Königsberger Klopse are made from ground veal, beef, and pork, along with a small amount of anchovies (or sardines or herring), chopped onions, bread crumbs, eggs, and spices. The traditional creamy sauce that accompanies the dumplings are made from the broth in which the dumplings were cooked, flour, cream, white wine, lemon juice, and capers. Königsberger Klopse is a truly special dish for me because it reminds me so much of my childhood and the good cuisine of my mother and Oma.
This recipe for meatballs in white sauce, or königsberger klopse, is actually for meatballs (klopse) prepared in the style of Königsberg. Königsberger Klopse Is An Iconic German Dish! Searching for a great recipe that incorporates meatballs and a delicious gravy? Mutter. Königsberger Klopse sehr gut geeignet, um mit der Familie und Verwandten zu essen. Dafür stellen wir verschiedene Hausmannskostrezepte für Anfänger zur Verfügung, die Sie ausprobieren können. Keine Sorge, einige dieser Rezepte sind sehr einfach zuzubereiten und zu Hause zu üben. Du kannst kochen Königsberger Klopse using 11 zutaten und 3 zubereitung. So kochst du es.
Zutaten für Königsberger Klopse
- du musst 500 g von Hackfleisch vom Schwein.
- du musst 1 kleines Glas von Kapern.
- Es ist 1-2 von Sardellen.
- Brauchen etwas von Senf.
- Bereiten 1 von Zwiebel.
- Brauchen 1 von Ei.
- Vorbereiten von Petersilie, Salz und Pfeffer.
- Sie brauchen von Für die Sauce:.
- Sie brauchen von Butter.
- Sie brauchen von Mehl.
- Muss von Fleischbrühe.
This Königsberger Klopse recipe is for you! This classic German dish - also known as meatballs with gravy - is exactly as advertised. These nicely spiced pork-beef meatballs are made with a creamy, rich caper sauce. As a child I didn't like Königsberger Klopse because of the capers in the sauce and the meatballs.
Königsberger Klopse Prozesse
- Für die Klopse: Zwiebeln anbraten, Sardellen und Kapern (ein paar für später beiseite legen) klein schneiden, alles mit dem Hackfleisch und dem Ei mischen und mit Salz, Pfeffer, Petersilie und Senf würzen. Kleine Klopse formen..
- Die Klopse in Fleischbrühe zirka 20 min ziehen lassen. Fleischbrühe für die Sauce aufheben!.
- Für die Sauce eine Mehlschwitze herstellen, mit der Fleischbrühe aufgießen, restliche Kapern sowie die Klopse in die Sauce geben. Salzkartoffeln dazu und schon habt ihr ein leckeres Essen. :-).
However, as an adult, I learned to really value them. Heat remaining butter in saucepan and add flour, stirring with wire whisk. When blended and smooth, add broth and wine, stirring rapidly with whisk. Beat sour cream with the egg yolk and lemon juice. Finde was du suchst - schmackhaft & toll.
0 Response to "Rezept: Geschmackvoll Königsberger Klopse - Das beliebteste Rezept"
Post a Comment