Pinsa Romana. Pinsa Romana America is honored to be in an exclusive partnership with the prestigious Di Marco Foods. Led by Chef Carlo Pedone, we handcraft and deliver authentic Pinsa Romana and Teglia Romana flour blends and pre-made crusts that are rich in flavor and versatility to help chefs and restaurateurs elevate their menus. A Revolutionary Roman Recipe Pinsa Romana and Teglia Romana are ingredients rich in innovation, yet rooted in Roman tradition.
The proportion of the ingredients used in the blend it's a trade secret, nobody knows it. Soy: it helps the dough fixing and gives. Pinsa or Pinsa Romana is an ancient, healthier and more digestible version of classic Neapolitan pizza. Willkommen Mama. Pinsa Romana könnte eines der köstlichen Menüs sein, um mit der Familie zu essen. Keine Angst vor Schwierigkeiten, denn ein gesundes Menü zuzubereiten dauert nicht lange. Das Rezept ist einfach und die benötigten Zutaten sind leicht zu finden. Du kannst haben Pinsa Romana using 11 zutaten und 5 zubereitung. So erreichen sie das.
Zutaten für Pinsa Romana
- Du brauchst 350 g von Weißmehl.
- Bereiten 50 g von Dinkelmehl.
- Brauchen 75 g von Reismehl.
- Sie brauchen 25 g von Kichererbsenmehl.
- Brauchen 0,5 g von Trockenhefe oder 7 g frische Hefe.
- Bereiten 360 ml von Wasser.
- Du brauchst 5 g von Salz.
- Benötigen 5 ml von Olivenöl.
- Muss von Sugo.
- Bereiten von Mozzarella.
- Bereiten von Basilikum.
Its name comes from the Latin "pinsère" which means to stretch, press down, and extend - the technique used to shape pizza and focaccia. In fact, Pinsa is a sort of mix between the two. A lighter, healthier version of our traditional Italian pizza. This mouthwatering Pinsa is characterized by a crunchy outside with a soft inside, hand-stretched to perfection in the traditional oval shape.
Pinsa Romana Zubereitung
- Den Teig aus den Mehlsorten, der Hefe, Wasser, Salz und Olivenöl mit dem Handmixer 20-30 Minuten kneten. Dabei werden zwischendurch mehrfach kurze Pausen eingelegt..
- Den Teig weitere 30 Minuten ruhen lassen, bevor der Deckel auf den Behälter kommt und die Dose mit dem Pinsa-Teig für minimal 24 Stunden in den Kühlschrank wandert..
- Vor der Weiterverarbeitung muss der Teig erst Raumtemperatur annehmen. Das kann gut und gerne vier Stunden dauern..
- Den Teig in vier Portionen teilen und jede Portion auf einem Mehlgrund oval formen, mit Sugo und Mozzarella belegen und circa 10 Minuten bei 240 Grad im vorgeheizten Backofen backen..
- Die fertig gebackene Pinsa mit Basilikumblättern belegen und heiß servieren..
The results is a more digestible, low calories, and low fat flatbread crust. Ingredients: Soft Wheat "O" Flour. "Pinsa Romana Moderna" is the revival of an ancient roman traditional recipe, with new ingredients and modern techniques. The original recipe comes from an ancient product made among the rural populations living just outside the walls of Rome, who used to cook a kind of "focacce" or "schiacciatine", grinding cereals (millet, barley. The modern Pinsa Romana is a special product and even if it's inspired to the ancient Roman Recipe, it's lighter, healthier and much more easy to digest. A lighter, healthier version of our beloved authentic Italian Pizza.
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