Focaccia. This is why it is soooooooooo delicious!). My focaccia rose beautifully, but it definitely needs some salt in the topping. The next time I make it, I will sprinkle garlic salt before adding the mozzarella.
It's one of the least labor-intensive since there isn't any kneading. The dough is very wet, which is perfect for a tender, yet chewy, bread with a very distinct salt bite. —James Schend, Taste of Home Deputy Editor Our focaccia has a moist but airy crumb sandwiched between thin but ultra-crunchy top and bottom crusts, thanks to a generous amount of olive oil in the pan and on top of the dough. Focaccia, a simple Italian flatbread, can be patted thin for bread with a lot of chew, or thicker for a softer bread. Hallo. Focaccia könnte eines der köstlichen Menüs sein, um mit der Familie zu essen. Keine Angst vor Schwierigkeiten, denn ein gesundes Menü zuzubereiten dauert nicht lange. Das Rezept ist einfach und die benötigten Zutaten sind leicht zu finden. Du kannst haben Focaccia using 14 zutaten und 5 zubereitung. So kochst du das.
Zutaten für Focaccia
- Brauchen von Hefeteig.
- Brauchen 400 Gramm von Mehl.
- Es ist 1 Päckchen von Trockenhefe.
- Du brauchst 1 TL von Zucker.
- du musst 1/2 TL von Salz.
- Notwendigkeit 250 ml von Wasser.
- du musst 2 EL von Olivenöl.
- du musst von Focaccia Belag.
- Brauchen 2 von Knoblauchzehen.
- du musst 2 EL von Olivenöl.
- Sie brauchen von Schwarze Oliven.
- du musst 2 TL von Oregano.
- Bereiten 3 von Rosmarinzweige.
- Brauchen von Meersalz grob.
The drizzle of olive oil and scattering of herbs is key to the bread's delicious flavor. In a small bowl, dissolve sugar and yeast in warm water. In a large bowl, combine the yeast mixture with flour; stir well to combine. The focaccia was a success though and the garlic butter made it a million times better.
Focaccia Anleitung
- Hefeteigzutaten miteinander vermengen und kneten; sobald ein glatter Teig entstanden ist, in eine etwas eingeölte Schüssel geben und an einem warmen Ort zugedeckt gehen lassen, bis der Teig sich sichtbar vergrößert hat..
- Dann den Teig noch einmal kneten und in eine eingefettete Form geben..
- Ofen auf 200 Grad Ober- / Unterhitze vorheizen..
- Knoblauch schälen und zerdrücken; das Olivenöl mit den Knoblauch und dem Oregano mischen und auf dem Teig verteilen; die Oliven und die Rosmarinzweige ebenso darauf geben und das Meeesalz darüber streuen..
- Für ca. 25 Minuten in den Ofen und dann schmecken lassen..
This bread is definitely a must-try for people who want to make bread for the first time really easy and simple. Focaccia bread is one of the most famous Italian flatbreads. This Ligurian Focaccia, is the most classic, Italian Focaccia recipe. Soft and spongy inside it's generously coated with extra virgin olive oil and large coarse sea salt that creates the perfect crust. This recipe is typical to Liguria region and Genoa in particular where it's called focaccia al olio or Fugassa in Genoese dialect.
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