Flammkuchen. Flammkuchen, or tarte flambée, is a pizza-like flatbread topped with cream, onions, and bacon. It originated in the French region of Alsace but it is also popular all over Germany. Like other onion pies, Flammkuchen is mostly eaten in autumn, served with a glass of new white wine.
A bit of dough was taken and rolled flat, topped with crème fraîche, and baked in the wood. Flammkuchen is a specialty of Alsace, which lies on the border of France to southern Germany, that is closely related to Bavarian rahmfleckerl and, of course, pizza. Originally, flammkuchen (or "flame cake") was a bit of dough rolled flat, covered in sour cream and baked in two to three minutes in a very hot wood-fired oven in order to check. Hallo. Flammkuchen kann von Anfängern zubereitet werden. Keine Angst vor Schwierigkeiten, denn ein gesundes Menü zuzubereiten dauert nicht lange. Das Rezept ist einfach und die benötigten Zutaten sind leicht zu finden. Du kannst kochen Flammkuchen using 12 zutaten und 6 zubereitung. So erreichen sie es.
Zutaten von Flammkuchen
- Sie brauchen 1 von Flammkuchenteig.
- Erforderlich von Rote Zwiebel.
- Brauchen von Bacon.
- du musst 250 g von Saure Sahne.
- Bereiten 15 g von Honig.
- Du brauchst 1 EL von Balsamico.
- Brauchen 3 EL von Olivenöl.
- Bereiten von Salz, Pfeffer.
- Vorbereiten 1 von Salatherz.
- Erforderlich von Frühlingszwiebel.
- Benötigen von Geräucherter Schinken.
- Es ist 100-150 g von Käsemix.
Flammkuchen (or Tarte Flambée in French) is an Alsatian dish - it's easy to make and you'll only need a few ingredients. The traditional Flammkuchen toppings are sour cream (Felix recommends crème fraiche as it's thicker), onions and bacon. I'm planning to experiment with different toppings, but to start with, I go all traditional. GRAB the dough from the bowl and roll out until the dough is very, very thin.
Flammkuchen Zubereitungsschritte
- Saure Sahne mit Honig vermischen..
- Auf Flammkuchenteig verteilen..
- Rote Zwiebel schneiden, auf Flammkuchen verteilen..
- Käsemix, geräucherter Schinken, Bacon und Frühlingszwiebel gleichmäßig verteilen..
- Backofen auf 200°C vorheizen und den Flammkuchen für 12-15 min backen. Salatherz mit Olivenöl, Balsamico, Salz und Pfeffer anmachen..
- Flammkuchen halbieren und mit Salat anrichten..
Traditional Flammkuchen, also known as Tarte Flambée, is a thin crust topped with creme fraiche, thinly sliced onions and smoked bacon and baked in a wood-fired oven. This Flammkuchen recipe is calibrated to help you bake a delicious traditionally topped flatbread at home. Flammkuchen is a Pizza-like dish with cream bacon and onions as the main original topping ingredients. Flammkuchen is also known as Tarte Flambée/Flammekuechen and is primarily an Alsatian French pizza dish. The region of Alsace is touching the German Rheinland and Baden Würtemberg regions to the east and the Swiss Basel Aargau and Bernese.
0 Response to "Rezept: Angenehm Flammkuchen - Schnelle und Einfache Gerichte für Die Familienküche"
Post a Comment