Rezept: Original Veganer Falafel-Wrap - Gelingt Einfach Immer

Veganer Falafel-Wrap. These falafel wraps are so versatile, and you can have it with a range of other fillings. Other vegetables that would work well are all kinds of salad leaves like baby spinach or rocket (arugula), capsicum, grated carrot, grated beetroot, purple cabbage, tomatoes, avocado and tabouli. The next day, drain and thoroughly rinse the chickpeas, then pat them dry with a tea towel.

Veganer Falafel-Wrap This recipe is vegan, vegetarian, dairy-free, and can easily be gluten-free depending on which tortilla you use. This Spicy Vegan Falafel Wrap is an Indian version of very famous middle eastern street food falafel wrap. To give the Indian touch to traditional vegan falafel wrap, we have added some more spices to make it more aromatic and spicy. Hallo. Veganer Falafel-Wrap sehr gut geeignet, um mit der Familie und Verwandten zu essen. Keine Angst vor Schwierigkeiten, denn ein gesundes Menü zuzubereiten dauert nicht lange. Das Rezept ist einfach und die benötigten Zutaten sind leicht zu finden. Du kannst haben Veganer Falafel-Wrap using 11 zutaten und 6 zubereitung. So erreichen sie es.

Zutaten für Veganer Falafel-Wrap

  1. Bereiten 4 von Maiswraps (klein).
  2. Es ist 8 von Falafelbällchen.
  3. Notwendigkeit 1 von Karotte.
  4. Bereiten 8 von Kirschtomaten.
  5. Bereiten Etwas von Babyspinat.
  6. Sie brauchen 8 von Oliven (ohne Stein).
  7. Bereit 100 g von Sojajoghurt.
  8. Brauchen 50 g von veganer Käse.
  9. Brauchen von scharfe Chilisauce.
  10. Notwendigkeit von Salz.
  11. Bereit von Pfeffer.

The falafel wrap recipe using the very basic ingredients of chickpeas, cilantro, onions, garlic, cumins, in addition we have added peppercorns, cinnamon, cloves. This is a delicious, relatively simple recipe. Not only is this one of my all-time favorite meals, but you'll find the vegan falafel wrap is a meal that works in all situations. When you're hungry, in need of a pretty fast meal, this is not only pleasing to the senses, but the taste is out of this world.

Veganer Falafel-Wrap Zubereitung

  1. Die Maiswraps einzeln in die Pfanne legen, den veganen Käse raspeln und auf die Wraps verteilen, diese jeweils etwa 3 Min anbraten lassen..
  2. Die Karotte und die Kirschtomaten waschen und in Stückchen schneiden..
  3. Die Oliven halbieren..
  4. Die Falafelbällchen aufwärmen (wenn nicht selbst gemacht, Packungsanleitung folgen)..
  5. Die Wraps aus der Pfanne nehmen und beliebig mit allen Zutaten garnieren. Die Falafelbällchen gerne mit der Gabel etwas zerdrücken..
  6. Lasst es mich wissen, falls ihr auch das Rezept zu den selbstgemachten Falafelbällchen haben wollt. :).

Repeat for as many "wraps" as you have mixture. Serve immediately or keep in the fridge and reheat in the skillet right before serving. Filed Under: Mains, Rainbow Food, Recipes, Vegan Tagged With: falafel, lebanese, pitta, vegan falafel, wrap. I have already made the falafel fried, baked, it doesn't matter, it is ALWAYS awesome! Thanks, Samira, for the best recipe!!

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